GeoGebra opetuksessa -täydennyskoulutus 4.9. – 26.11.17

Helsingin yliopiston LumA-tiedekasvatuskeskus (osa LUMA-keskus Suomea) järjestää syyslukukaudella 2017 kokonaan verkossa toteutettavan maksuttoman GeoGebra opetuksessa -täydennyskoulutuksen. Koulutuksen tavoitteena on tavoitteena on tutustuttaa osallistujat ohjelmiston perusominaisuuksiin sekä tarjota runsaasti käytännönläheisiä esimerkkejä GeoGebran opetuskäytöstä peruskoulussa ja toisella asteella. Kouluttajina toimivat FT Anna Kairema Helsingin matematiikkalukiosta sekä FM Jenni Räsänen Helsingin yliopistosta. Koulutuksen suunnittelussa ovat olleet mukana myös FM Jarno Koskimäki ja FM Mikko Rahikka Helsingin yhteislyseosta.

Katso kurssisivu LumA-sivustolla.

GeoGebra Geometry Calculator iPhonelle ja Androidille julkaistu

GeoGebran kännykkä/tablettiversiot päivittyvät. Viime viikolla julkaistiin GeoGebran iPhone-versio.

Nyt julkaistaan Geometria-app iOS:lle ja Androidille. Tässä julkaisussa lienee merkittävintä, että sormella voi piirtää geometrisiä olioita: suoria, kolmioita, suorakaiteita, ympyröitä, ellipsejä, …

Appit toimivat saumattomasti GeoGebra materiaalien kanssa. Niinpä jos sinulla on GeoGebra-tili, niin voit käyttää GeoGebra-pilveä tiedostojen lataamiseeen ja tallentamiseen.

Lue lisää GeoGebra-blogista.