GeoGebra opetuksessa -täydennyskoulutus

Helsingin yliopiston LumA-tiedekasvatuskeskus järjestää jälleen ensi syksynä GeoGebra opetuksessa -täydennyskoulutuksen.

Koulutuksen opiskeluympäristö on verkko-oppimisalustalla, jossa voit opiskella GeoGebran käyttöä silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Koulutusmateriaali koostuu opetusvideoista sekä harjoitustehtävistä. Tehtäviä on osittain eriytetty luokka-asteiden mukaan. Opiskelualustan keskustelualueilla osallistujilla on mahdollisuus keskustella ja kysyä apua koulutuksen teemoihin ja harjoitustehtäviin liittyen.

Huom. Koulutus on suunniteltu Teknologian mielekäs pedagoginen käyttö LUMA-aineiden toiminnallisessa opetuksessa -täydennyskoulutuksen ja sen moduulin B1. GeoGebran perusteet pohjalta. Koulutuksessa onkin jonkin verran samoja sisältöjä.

Lisätietoa koulutuksesta löytyy täältä: http://www.luma.fi/tapahtuma/geogebra-opetuksessa-taydennyskoulutus/.

Uudistettuun koulutukseen on lisätty tällä kertaa mahdollisuus suorittaa koko koulutus (perusteet ja mahdollisuudet, 50 h) tai ainoastaan perusteet-osio (18 h).

Ilmoittaudu mukaan viimeistään sunnuntaihin 27.8.2017 mennessä. Ilmoittautuminen tapahtuu verkkolomakkeella.

Koulutus on osallistujille maksuton.